середа, 19 грудня 2018 р.

Сценарій до свята 8-го Березня!

Автор: Сторощук Марія Дмитрівна
СЦЕНАРІЙ КОНЦЕРТУ ДО 8 БЕРЕЗНЯ

Відеопривітання.

Ведучий 1: Доброго дня пані та панове, дорогі, милі, кохані жінки, матері, сестри та бабусі!
Ведучий 2: Сердечно вітаємо вас з чудовим весняним святом – 8-го Березня, яке є символом кохання, радості й тепла!
Ведучий 1. Для зачитання урочистого наказу з нагоди святкування Дня 8-го Березня запрошується, заступник директора з навчально-виробничої роботи Галина Миколаївна Писаревська та директор училища Савелій Іванович Одайський.
Ведучий 1: Возвеличуючи жінку – берегиню родинного затишку – люблячу і ніжну, вірну та безкорисливу, щиро дякуємо вам за ваше благородство душі, силу духу, плідну працю на рідній землі, невтомні руки та чуйне серце.
Ведучий 2: Сьогодні такий день, який буває лише раз у рік. Тому нехай всілякі турботи, хвилювання залишаться позаду, а ми зичимо вам теплих посмішок, радісних облич, чудового настрою на протязі всього святкового концерту, бо у нас свято.
Відеоролик
Ведучий 1:  Наші предки завжди жили в любові та злагоді з матінкою-природою та Всесвітом. І важливу роль у цьому відігравала жінка-берегиня.
Ведучий 2: У древніх слов'ян Берегиня вважалася Богинею родючості та домівки. Її просили про допомогу в здобутті коханого чоловіка, шукали у неї захисту від різних негараздів і темних сил.
Ведучий 1: Жінки здавна зберігали й передавали наступним поколінням знання про те, як щасливо жити на Землі, про те, як любити: себе, чоловіка, дітей, природу; як вибудовувати гармонійні відносини з довколишніми, тобто про те, як влаштований Всесвіт і як взаємодіють між собою всі живі істоти на Землі.
Ведучий 2: Кожна людина, кожен народ має свої святині. До таких святинь насамперед належить любов до матері, до тієї жінки, яка дала нам життя, яка нас виплекала, виростила і виховала. Ми складаємо шану i дяку всiм матерям. Бо як вiчне життя на землі, так вічна мати – символ Добра, Миру, Щастя.
Пісня жестовою мовою
Ведучий 1: А ми переконанні, що одного шляху для всіх жінок не існує і для кожної він свій єдиний і неповторний. Найголовніше шукати й знаходити, і знову рухатися далі. Досконалості - немає меж, і на яку б ви сходинку не зійшли, потрібно розуміти, як мало ми насправді знаємо, і як багато ще належить осягнути!
Ведучий 2: Таккккк. Дійсно історію не зміниш, але ми  навряд чи будемо заперечувати той факт, що свято 8-го Березня є одним з найулюбленіших свят всіх жінок, а найбільше чоловіків.
Ведучий 1: Саме так, адже з ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8-ме Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою.
Ведучий 2: Іван Васильович, а ви помітили, що жінки і дівчата сьогодні надзвичайно красиві?
Ведучий 1: Так, Ілля Миколайовичу згоден з вами, дійсно красиві. І найкрасивіші пісні, які ми підготували – це пісні про любов до жінки. Єдиної та неповторної.
Пісня  Паладій Павло Де би я не був
Ведучий 1: Слухайте Ілля Миколайович, а може в переддень такого свята надамо молодому поколінню пораду, що подарувати коханій?
Ведучий 2: Ну давайте! Наприклад, листівку з побажанням «Я чекав на тебе все життя!».
Ведучий 1: Ні!!!! Ні в якому разі, вона ж подумає, що ви натякаєте на її Вік?
Ведучий 2: Ну тоді професійний фотоапарат.
Ведучий 1: Можна подумати, що ви хочете щоб вона читаючи інструкцію з розуму зійшла.
Ведучий 2: Давайте тоді диск із записами Олега Винника.
Ведучий 1: Це точно ні, вона подумає, що ви хочете щоб вона ходила заплакана і нікому не потрібна.
Ведучий 2: Ну тоді танець у виконанні танцювального колективу БЕД БОЙС.
Ведучий 1: А це вже зовсім інша справа.
Танець
Ведучий 2: Любі наші жінки і дівчата! У цей святковий день ми хоче¬мо знайти  якісь особливі, теплі і щирі слова, щоб привітати вас, подякувати за ваш нелегкий труд, за вашу невичерпну доброту, чуй¬ність і ласку.
Ведучий 1: І тому у переддень жіночо¬го свята маємо честь оголосити Основний Закон джентльмена, ухвалений Генеральною асамбле¬єю загально училищної  Ради джент-льменів першого скликання у першому читанні 6 березня 2018 року нашої ери.

1 учень. Стаття 1. Жінка вважається людиною.
2 учень. Стаття 2. Жінка, що перебуває на території Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки., вважається леді.
1 учень. Стаття 3. Леді є самостійною, ні від кого незалежною, вільною і суверенною.
2 учень. Стаття 4. Краса є основним багатством леді.
Учень. Розділ 2. Права і свободи леді.
1 учень. Стаття 5. Основним символом леді є усмішка.
2 учень. Стаття 7. Леді мають право на безстрокову декретну відпустку по догляду за джентльменами.
1 учень. Стаття 8. Ніхто не може втручатися в особисте життя леді, крім її родичів, сусідів, колег по роботі, представників адміністративних служб, санепідемстанції, Верховної Ради, Генеральної асамблеї ООН та позаштатних кореспондентів Бі Бі Сі — техпрацівниць.
2 учень. Стаття 9. Джентльмен є гарантом довічного духовного і артеріального благополуччя леді.
Учень. Розділ 3. Обов'язки джентльменів.
1 учень. Стаття 10. Джентльмен створений для леді, як птах для польоту.
2 учень. Стаття 11. У джентльменів все повинно бути прекрасним: і картуз, і куфайка, і кирзові чоботи.
2 учень. Стаття 13. Повноваження джентльмена не припиняються довічно.
1 учень. Стаття 12. Ні в якому разі не передати свої повноваження щодо леді допоміжним органам!
Суддя. Стаття 14. Основний Закон джентльмена набуває чинності з моменту його урочистого прочитання у цій залі. Джентльмени цілують леді!

Ведучий 2: Дорогі, милі жінки і ми не втомлюємося сьогодні повторювати це знову і знову! Поки існує світ, нескінченна величезна любов і подяка, найтепліші, кращі слова та пісні на всіх мова звучатимуть для Вас.
Ведучий 1: Ви! Такі ж вічні  і незбагненні, як зоряне оточення нашої планети. Скільки б ми не вдивлялись в зоряне небо, ми завжди відкриваємо в ньому непомічену раніше зірочку. Так і жінка – скільки б ми не спілкувалися, завжди відкриваємо для себе в кожній із них усе нові і нові відчуття. То ж пропонуємо Вам переміститися в театр німих акторів.
Сценка «Пам’ятник»
Ведучий 1: Ну і як в такий день при такій кількості жінок та дівчат, не поговорити про красу.
 Ведучий 2: Будьте обережні Іване Васильовичу 90% жіночої краси складається з чоловічої уяви.
Ведучий 1: Згоден з вами Ілля Миколайовичу і як говориться «Жінці – дуже пасують брюки, особливо коли вони ідуть поруч».
Ведучий 2: Так ви натякаєте на те, що біля жінки завжди повинен бути гідний чоловік?
Ведучий 1: Звичайно, адже саме сьогодні такі чоловіки будуть співати для наших чарівних жінок та дівчат.
Пісня
Ведучий 2: А наше свято до бігає кінця. Нехай цього дня вас пестить весна крихітними чарівними дзвониками променів і жовтими грудочками мімози, нехай сонячний промінь увійде до вашого вчительського царства. Крутіть цього дня всім небосхилом! Щастя вам, усмішок, солодкого стану душі!
Ведучий 1: Нехай у ваших оселях завжди панують мир і злагода, добро і достаток, надія і щира любов! Міцного вам здоров’я, щастя, добробуту, щедрої долі, чудового весняного настрою та Божої благодаті на довгі роки!

Скачати сценарій Сценарій до свята 8-го Березня!

Немає коментарів:

Дописати коментар